ضوابط خاص پروانه کسب صنف خواربار
ضوابط خاص و داخلی صدور پروانه کسب
اتحادیه صنف خواربارفروشان تهران
ماده ۱: فرد صنفی در این اتحادیه به شخصی اطلاق میشود که طبق قانون نظام صنفی و آئین نامه های اجرائی ضوابط صدور پروانه کسب و رعایت این ضوابط با تحصیل پروانه، محل مناسبی جهت رسته تحت پوشش این اتحادیه دایر نموده و با قبول مسئولیت شخصاً و یا به وسیله مباشر واجد شرایط در محل مزبور به کار اشتغال ورزد.
ماده ۲: در این اتحادیه صنفی برای یک رسته شغلی به شرح ذیل پروانه کسب صادر میشود:
رسته خوار بار فروشی(خرده فروشی)
حداقل مساحت لازم 12 متر مربع
ماده ۳: لوازم و اسباب کار بر اساس عرف و ضوابط اتحادیه
ماده ۴: رعایت ضوابط بهداشتی طبق قانون و مقررات مربوطه الزامی است.
ماده ۵: این ضوابط خاص در ۵ ماده و در دویست و پنجاه و سومین جلسه مورخ ۰۲/۰۸/۱۳۷۴ کمیسون نظارت شهرستان تهران مورد تصویب قرار گرفت و اتحادیه جهت صدور پروانه کسب ملزم به رعایت مفاد آن میباشد.