درباره اتحادیه صنف خواربار تهران
آشنائی با اتحادیه
این اتحادیه در سال ۱۳۳۵ تاسیس شده است. واحدهای صنفی که مبادرت به فروش موادغذائی بصورت خرده فروشی می نمایند جهت دریافت پروانه کسب و ارائه خدمات میبایستی به این اتحادیه مراجعه و مجوز لازم را اخذ نمایند. همچنین هماهنگی با سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت دریافت اجناس و کالاهای اساسی و توزیع بین واحدهای صنفی و ارائه خدمات جانبی به اعضاء صنف از جمله وظایف این اتحادیه میباشد و این اتحادیه با داشتن بیش از ۵۰۰۰ عضو بزرگترین اتحادیه جهت ارائه خدمات به مصرف کنندگان در سطح تهران بزرگ در رابطه با اجناس مواد غذائی میباشد.